Op zoek naar poubelle?

poubelle
 
Poubelle in het Nederlands vertaald uit het Frans.
Frans naar Nederlands: Meer gegevens. vuilnisbak; vuilnisemmer; vuilnisvat; afvalbak. poubelle vuilcontainer, vuilnisbak, vuilnisemmer, vuilnisvat, vuilbak, vuilkorf. poubelle vuilnisemmer, asbak, vuilnisbak, afvalbak. Gebruikers suggesties voor poubelle.: Uitgebreide vertaling voor poubelle Frans in het Nederlands. poubelle la zelfstandig naamwoord. la poubelle boîte aux ordures.
vietnam
Poubelle van Pieter Waterdrinker wil onze prille eeuw vangen.
Als een zeeanemoon had ze zich op de smalle matras aan hem vastgezogen. Deze hilarische poging tot paardans is tamelijk onbetekenend in het rijke scala aan erotische avonturen van Wessel Stols, de hoofdpersoon in Waterdrinkers grote roman Poubelle, maar wel illustratief voor zijn beeldende manier gemarineerd, zeeanemoon van schrijven.
vloer laten isoleren
poubelle WikiWoordenboek.
Ga naar: navigatie, zoeken. Geluid: poubelle hulp, bestand. zonder lidwoord met lidwoord zonder lidwoord met lidwoord. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlepoubelleoldid3377508.: Woorden in het Frans. Woorden in het Frans van lengte 8. Woorden in het Frans met audioweergave. Woorden in het Frans met IPA-weergave.
yoghurt snoepjes
Kringloopbedrijf La Poubelle I Dé kringloopwinkel van Tilburg Tweedehands goederen kopen in Tilburg? Shop je vintage spullen bij dé kringloopwinkel van Tilburg. Betrokken bij mens en maatschappij.
zinken afvoer
Eugène Poubelle Wikipedia.
Adolphe Thiers, die het meest bekend blijft als de 2e president van de Franse Republiek, benoemde Poubelle tot prefect van Charente in april 1871. Poubelle begint aansluitend een loopbaan als prefect, opeenvolgend te Isère, Corsica, Doubs, Bouches-du-Rhône en ten slotte te Parijs, van 1883 tot 1896.
Tzum Recensie: Pieter Waterdrinker Poubelle Tzum.
03/12/2016 om 1756.: Het boek Poubelle van Pieter Waterdrinker is van internationaal topniveau. Daar zijn zijn tienduizenden binnen en buitenlandse lezers en de meeste recensenten het over eens. WAAR ZIJN DE CINEASTEN en SCENARISTEN die het aandurven dit boek te verfilmen?
poubelle Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: poubelle DE poubelle EN poubelle ES. Definities in het Frans: poubelle 1x. Vertalingen poubelle FRNL. 1 récipient où l'on' jette les ordures vuilnisbak.

Contacteer ons