Resultaten voor grand prix circuit

grand prix circuit
 
Max Kalender Verstappen.nl.
Zo 29 sep. Het Sochi Autodrom, voorheen het Sochi International Street Circuit en het Sochi Olympic Park Circuit, is een circuit in de Russische badplaats Sotsji. Het circuit is een semi-stratencircuit en is sinds 2014 gastheer voor de Grand Prix van Rusland in de Formule 1.
WK Superbike TT Circuit Assen.
Rijden er bussen van en naar het circuit? Tijdens het WK Superbike en de TT rijden er pendelbussen tussen het NS Station en het Circuit. Klik hier voor de actuele dienstregeling tijdens het WK Superbike. Hoe bestel ik gemakkelijk tickets?
Grand Prix op circuit van Assen stap dichterbij na positief oordeel Formule 1 Formule 1 AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Play. Alarm. Pijlen.
Achter de Schermen. Grand Prix op circuit van Assen stap dichterbij na positief oordeel Formule 1. De kans op een terugkeer van de Grand Prix van Nederland is gegroeid. Het TT-circuit van Assen is vorige week gekeurd door Charlie Whiting, de wedstrijdleider in de Formule 1, en Whiting heeft een positieve beoordeling afgegeven.
Grand Prix Wielertoeristen Welkom op de website van de Endurance Cycling Series!
De Grand Prix van Zolder voor Wielertoeristen is ondertussen al een klassieker op de kalender van Circuit Zolder. Maar dit jaar breiden we het uit naar 3 wedstrijden en maken we er een leuk kampioenschap van met wedstrijden op volgende dagen.:
Lijst van Formule 1-circuits Wikipedia.
In 1983 en 1985 werd op Brands Hatch de Grands Prix van Europa verreden dankzij de annuleringen van de Grand Prix van New York en in 1985 de grand prix van Europa in Rome. In 1980 was Imola het circuit waar de Grote Prijs van Italië werd georganiseerd in plaats van op Monza.
F1 Monaco Grand Prix Koop uw tickets online.
Kinderen jonger dan 6 jaar hebben gratis toegang tot de Formule 1 Grand Prix van Monaco, mits ze begeleid worden door een volwassene en ze geen zitplaats op een tribune bezetten.nbsp/strong/em/p; pnbsp/p; pDit is de meest populaire tribune van het circuit, niets meer en niets minder.
Circuit Zandvoort Geschiedenis.
Toen het allemaal begon. Circuit Zandvoort vierde in 2008 haar zestigjarig bestaan. Na de opening van het circuit in 1948 werd op de duinenpiste meerdere malen een Formule 1 Grand Prix georganiseerd. Een waardig opvolger van het race evenement was de Marlboro Masters.
F1 Grand Prix van Singapore.
16 september 2017 van 12.00 tot 13.00 uur. 3e vrije training. 16 september 2017 van 15.00 tot 16.00 uur. 17 september 2017 vanaf 14.00 uur. Over Marina Bay Street Circuit. Eerste grand prix: 2008. Aantal rondes: 61. Lengte: 5065, kilometer.
Grand Prix Race Karting Genk.
Degene die tijdens de finale het meest aantal rondes aflegt, is de winnaar! Duur grand prix. Dit arrangement duurt ongeveer 15u, en bestaat uit.: Aanmelden 15 min. Veiligheidsbriefing omkleden 15 min. Kwalificatie 15 min. Pauze 30 min. F1 start finale 15 min. Mogelijkheid prijsuitreiking 15 min. Bij dit arrangement geniet je van exclusiviteit van het circuit.
Commentaar van Olav Mol live op Grand Prix Radio Grand Prix Radio.
Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-DJ Alexander Stevens, 24 uur per dag te beluisteren en een must voor de autosportfan die bij wil blijven in de wereld van autosport en Formule 1.

Contacteer ons